Styrelsen informerar - April-Juni 2015

● Inom Brf Väktaren har sju nya parkeringsplatser tillkommit under maj och och senare har dessa P-ytor även försätts med målade begränsningslinjer.

● Fasadtvätt av våra fastigheter fortsätter. Aktuellt att tvätta nu är norra sidan av Lundmansgatan 13 där behovet anses vara som störst.

● Det kommer inte att ske någon planering av Brf Väktarens grönytor i år med hjälp av expertis från Kröns trädgård. Det ekonomiska utrymmet för detta har prioriterats för andra aktiviteter.

● ”Styrelsen informerar” kommer i fortsättningen att anslås även i trapphusen så att även medlemmar utan dator kan ta del av informationen.

● Försäkringsmäklaren Allians ingår numer i mäklarfirman Söderman & Partner vilket vi tidigare informerat om i trapphusen.

● Hur gods som tillvaratagits av Brf Väktarens styrelse hanteras finns att läsa på vår hemsida.

● Norrtälje Bilpool har inkommit med ett erbjudande till Brf Väktarens medlemmar. Om detta finns mer att läsa på hemsidan.

● Styrelsen för Brf Väktaren vill varmt rekommendera Frötuna Rör för sina medlemmar när det gäller värme- och sanitetsarbeten. Ytterligare information finns anslaget i trapphusen.

● Värmeregleringen för Brf Väktaren har nu kompletterats med prognosstyrning via SMHI. Detta ska ge en bättre framförhållning vid kraftiga väderomslag.