Aktuellt November 2015

● Rastning av hundar får ej ske på Väktarens gård och grönområde. Skogsområdet mot Västra vägen är närmast lämpliga område för detta. Montessoris inhägnade lekområde är enbart avsett för lekande barn. För leksugna hundar finns en motsvarande lekhage att besökas nere vid Lommaren.

● Ljusslingor i träden sattes upp redan till Alla Helgons Dag. ”Flaggstångsgranen” kommer däremot att vara på plats först till 1:a advent.

● Styrelsen vill även denna månad påminna om att lägenhetsinnehavaren ansvarar själv för den brandvarnare som skall finnas i varje lägenhet. Kontrollera varje år att batteriet är OK även om det normalt ska larma när det börjar ta slut. Brandvarnaren bör bytas ut senast vart tionde år. Styrelsen rekommenderar att man till varje lägenhet också införskaffar brandsläckare och brandfilt.

● Vad pågår i Väktarens pannrum? Se separat information här ovanför. En mer utförlig information finns på Väktarens hemsida.

● Filmning av Väktarens dagvattenrör kommer att ske i början av november. Vid behov på grund av skador och slitage kommer relining av rören att ske till våren.

● De brister på Väktarens plåttak, som upptäcktes vid en besiktning nyligen, kommer Görla Plåtslageri att åtgärda före årsskiftet.

// Styrelsen