Aktuellt Mars/April 2017

● Årsstämman för Brf Väktaren ägde rum torsdag 16 mars. Förutom styrelsen var endast 8 medlemmar närvarande. Det låga intresset riskerar att bli ett problem framöver då både nyrekrytering till styrelse och ”gubbligan” blir alltmer aktuellt.  

● Den nyligen genomförda OVK-besiktningen gav ett positivt resultat. Endast 4 lägenheter blev underkända och håller nu på att åtgärdas. Det mindre påpekanden som gjordes i 11 lägenheter bör hanteras av lägenhetsinnehavarna själva så att ventilationen där förbättras. Vilka lägenheter detta gäller meddelas via brevinkastet. 

● Översynen av brandberedskapen i Väktaren är nu klar och de kompletteringar som behövdes göras är gjorda. Aktuell information till lägenhetsinnehavarna kommer via brevinkastet och styrelsen vill uppmana de boende att noga ta del av innehållet. 

● Släng inte fimpar från balkongen eller framför entréerna! Det finns askkoppar som satts upp särskilt för detta ändamål!

● Gubbligan har nyligen åtgärdat klätterställningen på lekplatsen. Gungställningen kontrolleras efter tjällossningen. Flisen efter årets halkbekämpning i Väktaren har nu tagits bort men kommunens motsvarande arbete i vårt område dröjer till slutet av april. 

● Styrelsen kommer enligt föreningsstämmans beslut att jobba vidare och skapa den tidigare utlovade grillplatsen.

● Ovanstående information publiceras som tidigare även på Väktarens hemsida.

// Styrelsen