Styrelsen informerar- Februari 2015

Intrimningen av den nya värmeregleringen har fortsatt. Ytterligare mätpunkter för temperaturavläsning har placerats ut i lägenheterna för att vi ska uppnå ännu bättre styrning av innetemperaturen. Element i några lägenheter som visat sig fungera otillfredställande har också justerats.

En lägenhet i Väktaren har bytt ägare under januari.

Steg 2 i den tidigare beslutade hyreshöjningen för Väktarens lägenheter genomfördes från och med 2015-01-01 (höjning 3%). Hyra för bilplatser höjdes samtidigt till för P-plats 80 kr, El-plats 150 kr och garage 350 kr.

Anmälan för deltagande vid årsstämman görs senast lördagen 14 mars till: May Britt Imhagen på tel. 0768869671 eller Leif Wikström tel. 0737269333.

En längre tids ventilationsproblem vid lilla daghemmet (Fröet) har nu lösts. Fläkten för ut-luft har stått stilla en längre tid men nu fungerar anläggningen igen till glädje för både barn och personal.

Just nu testas olika typer av ny belysning i några trappuppgångar. Efter utvärdering skall beslut tas om vilken typ av ny armatur som Väktarens trapphus ska förses med.

Intyg om godkänt vid senaste OVK-besiktningen (ventilationskontroll) har nu anslagits på tavlorna i trapphusen.

Det är allt oftare problem med överfulla soptunnor vid en del av våra sopnedkast. En hjälp i att försöka få ner avfallsmängden vore om alla försökte sopsortera mer av sina sopor och utnyttja kommunens insamlingsanläggningar.