Styrelsen informerar Augusti 2015

● Som vanligt har ”Gubbligan” under sommaren klippt gräs, skött trädgård samt stått för diverse underhåll av Väktarens byggnader och tomtmark.

● När skador som ska regleras har uppstått i lägenheterna skall dessa skriftligt dokumenteras samt helst också fotograferas. Detta för att lättare undvika tveksamheter när ärendena senare ska avgöras.

● Tiduren till Väktarens ytterdörrar kommer att finjusteras så att låsning framöver sker vi exakt önskad och inställd tidpunkt.

● Lekområdet vid Montessori har under sommaren förbättrats med en pergola och sandpåfyllnad. Sanden till sandlådan har bekostats av Väktaren. De gamla utslitna gungorna har ersatts av nya som uppfyller kraven från EU. Observera att även barn med anknytning till boende i Väktaren har rätt att utnyttja det inhägnade lekområdet.

● För att ytterligare förbättra och säkra städningen av våra lokaler har ett förslag på arbetsinstruktion för vårt städbolag tagits fram.

● Det pågår inom styrelsen arbete med att ta fram offert på installation av 3-fas till de lägenheter som endast har 1-fas. Förfrågan om möjlighet till samt kostnad för detta har inkommit till styrelsen från medlem och kanske finns också fler intresserade. Dessa kan i så fall kontakta styrelsen!

● Problemen med soppåsarna i våra sopnedkast kvarstår. Alla sopor skall förpackas i påsar som sedan skall knytas ihop ordentligt. Tunna plastpåsar duger ej då de lätt går sönder under nerfärd eller mot soptunnans kant. Använd helst affärernas plastkassar eller de särskilda soppåsar på rulle som finns att köpa. Lösa sopor (t.ex. pizzakartonger) får ej dumpas i sopnedkastet och naturligtvis är det en helt olämplig plats för att bli av med tomflaskor!