Aktuellt November 2016

● Om vi ska kunna fortsätta att använda sopnedkasten i trapphusen måste hanteringen av hushållsavfall förbättras på flera håll. Soporna ska förpackas i hållbar plastpåse som försluts ordentligt. Det är förbjudet att slänga lösa förpackningar, som pizza-kartonger och bag-in boxar för vin, i sopnedkasten. Dessa ska istället lämnas i containrarna vid avfallshanteringen, som vi till skillnad från många andra hushåll har väldigt nära till.

● För att förenkla kommande snöröjning påminner vi alla som inte tänker använda sin cykel under vintern att ta ner och förvara den i källarens cykelutrymme.

● Styrelsen ber alla att vid tvätt av lägenhetens fönster även passa på att rengöra fönsterblecken utanför. Smuts som samlas kan annars vid regn rinna ned och missfärga fasaden.

● Nu finns inför nästa ymniga snöfall utrustning för snöröjning av den egna bilparkeringen. En snöskyffel finns att tillgå i varje fastighets cykelrum i källaren. Skyffeln ska naturligtvis ställas tillbaks på sin plats direkt efter användning.

● Vi närmar oss nu den tiden av året då brandrisken är som störst i lägenheter. Glöm därför inte att släcka levande ljus när ni går ut och kontrollera att era brandvarnare fungerar. Skaffa gärna också en pulversläckare till lägenheten om ni inte redan har en sådan.  

● Om någon, trots tydlig information, glömde att märka sin cykel i källaren innan måndag 31 oktober och saknar den nu, så ring Hans Gustafsson på 0705560230.        Alla omärkta cyklar omhändertogs för förvaring då!

 

// Styrelsen