Aktuellt Mars 2016

● Årets föreningsstämma för Brf Väktaren hölls i Folkets Hus, 17 mars.    
Endast 15 av 117 lägenheter fanns representerade på mötet. Detta var 2 färre än föregående år och vikande deltagarsiffror är tyvärr en trend sedan flera år tillbaks. Styrelsen hoppas att man ska tolka detta som att alla är nöjda och belåtna med den verksamhet som bedrivs i Brf Väktaren. För de som vill ta del av stämmoprotokollet så finns det inlagt på Brf Väktarens hemsida.  

● Nytt från och med mars månad är att vid tecknande av tvättid även ett telefonnummer anges där tvättaren kan nås. Detta för att det ska gå lättare att reda ut problem som ibland uppstår med saknade nycklar, felaktiga bokningar m.m. Tyvärr fungerar detta hittills inte för alla bokningar. Styrelsen ber därför  alla att efterfölja detta (trots liten yta att skriva på) och komplettera med sitt telefonnummer.

● På förekommen anledning var vänlig och påminn era besökare om att följa de P-bestämmelser som gäller inom Brf Väktarens område (se skyltning).

● Som alla kunnat se så har Gubbligan nu vårstädat genom att ta bort vinterns halkbekämpning samt klippt buskar och träd. Nu väntar närmast skötseln av den växtlighet som snart kommer igång.

● Påminner denna gång om en säkerhetsåtgärd som åter är aktuell. SLÄPP INTE IN OKÄNDA SOM VILL IN I LÄGENHETEN! Många olika sätt att försöka på finns och i många fall upptäcker den som besöks först senare att något värdefullt försvunnit. Besökspersoner som dessvärre ser ut att höra till den här kategorin har setts röra sig i Väktaren och sedan försvunnit i bil. SÅ VAR UPPMÄRKSAM!  

// Styrelsen