Aktuellt Maj 2016

● Arbetet som ska förbättra fönstren i Väktarens uthyrda källarlokaler kommer att utföras under sommarperioden.  

● Även arbetet med anläggning av en permanent grillplats på gården planerar att starta inom kort.  

● Tack alla som hörsammat vikten av att minska mängden när det gäller Väktarens hushållssopor! Resultatet syns redan och kommer förhoppningsvis att bestå.

● Bland annat följande underhåll har under våren utförts i Väktaren. Sopluckorna har renoverats och soprummen har städats. Skador i trappor har lagats och målats. Slipers i grönområdet har kompletterats och oljats. Trappor och väggar vid daghemmen har tjärstrukits. Snöskydden på källartrappsräckena har rengjorts och målats. Översyn av asfaltsytor med lagning av håligheter. Översyn av lås till allmäna utrymmen (sker regelbundet). Trasiga varsellampor i belysningsknapparna i trapphus, källare och vindar har bytts ut.  

● Besökare på vinden vid Frötunagatan 16 ombeds att släcka lyset när de lämnar vinden. Automatisk släckning saknas här!  

● Till sist ännu en gång en vädjan till alla hundägare. Nu gäller det pinnar som används vid lek med hundarna. Lämna inte dessa kvar på gräsmattan efter avslutad lek! De ställer till problem när de kommer in i gräsklipparen och kräver i värsta fall att justering på klipparen måste göras. Även andra pinnar och hårda föremål bör naturligtvis inte lämnas där gräsklippning ska ske.  

// Styrelsen