Aktuellt December 2015

● Alla brandvarnare i trapphusen är nu utbytta mot helt nya exemplar. De i källarna och övriga utrymmen kommer också att bytas ut den närmaste tiden.

● Styrelsen vill denna månad påminna medlemmarna om att hålla tvättiderna. Klagomål har inkommit på för tidig och även för sen användning av tvättstugorna med störande ljud som följd. Ännu mer beklagligt är att städutrustning vid flera tillfällen har försvunnit från våra tvättstugor.

● På några ställen framför portar och under balkonger kan man emellanåt hitta mängder fimpar kastade. De berörda rökarna ombeds därför vänligt men bestämt att ta hand om sina fimpar och slänga dessa på därför avsedda ställen.

● Renoveringen av Väktarens skorstenar är nu inne i slutskedet. Allt från förbättring av fogar till nedmontering och ommurning av stora partier har varit nödvändigt, men nu är skorstenarna åter i bra skick.

● Det har på senare tid förekommit inbrott vid andra bostadsföreningar i Norrtälje. Väktarens medlemmar uppmanas därför att vara extra vaksamma och rapportera till styrelsen om något misstänkt tycks planeras eller pågå.

// Styrelsen