Aktuellt April 2016

● Planeringen av det arbete som ska förbättra fönstren i Väktarens uthyrda källarlokaler har påbörjats. Dessa fönster kom inte med vid det fönsterbyte som ägde rum i lägenheterna längre tillbaks i tiden.

● Även arbetet med anläggning av en permanent grillplats på gården mellan Frötunagatan 16 och Stegelbäcksgatan 12 har inletts.

● En minskning av Väktarens hushållssopor är både önskvärt och nödvändigt. Alla uppmanas därför att sortera sina sopor mera och själva lämna resultatet av detta i containrarna vid kyrkogården. 

● Följande aktiviteter har under månaden skett i grönområdet. Häcken bakom Stegelbäcksgatan 12 har tagits bort och rosenrabatten bakom Lundmansgatan 13 har minskats ner. Täckbark samt ny jord har spridits ut och vinterns gräsmatteskador har åtgärdats.  Nu är åter gräsklippningssäsongen igång. 

● Utrymmet framför garagen får inte användas som P-plats för bil. Endast korta uppehåll framför portarna är tillåtet.

● Till sist en vädjan till alla hundägare. Försök att få era hundar att inte kissa direkt utanför portarna. Särskilt de större hundarna tycks ha en favoritplats som besöks direkt varje gång. Följden blir att växtligheten där påverkas negativt och att otrevlig lukt sprids utanför portarna.

// Styrelsen